Inschrijven voor de Vandeijck nieuwsbrief

Beleef de Kempen op zijn mooi...

Bij Restaurant Vandeijck doen we ons uiterste best om u te laten genieten van het mooiste wat de Brabantse Kempen te bieden heeft. Maar ook vóór en na uw bezoek gunnen wij u alleen het allerbeste.

arrangement Vandeijck

Daarom hebben wij gezocht naar partners die, net als wij, uit willen blinken in gastvrijheid en comfort. Deze hebben wij gevonden in Kruidenboerderij Subtilia in ons eigen dorp Riethoven en Gasterij Landschot in Hoogeloon.

arrangement Vandeijck

Hier kunt u aangenaam overnachten of genieten van een keur aan bijzondere wellness-behandelingen, gecombineerd met een bezoek aan restaurant Vandeijck.

arrangement Vandeijck

Wij hebben een aantal speciale arrangementen samengesteld, zodat u zich één of meerdere dagen kunt laten verwennen op niveau. Gun het uzelf, of gun het een ander middels een cadeaubon

De locaties

 

Subtilia

Subtilia
Subtilia
Subtilia

Subtilia is landelijk gelegen in een prachtig wandel- en fietsgebied, midden in het groen van de Kempen. Het is een fraaie woonboerderij waar 3 oude linden voor staan. Het is een rustige, romantische plek waar je een vleugje Frankrijk ervaart. ’s Zomers is het een sprookje. De kruiden geuren en de bloemen staan parmantig met hun vrolijke kleuren te wiebelen op hun stengel. Aan de overkant van onze boerderij ligt een paddenpoel waar het goed toeven is. De reiger staat elke dag te vissen en de fazanten zie je gezellig achter elkaar aan dribbelen. De kikkers geven regelmatig een concert. Kortom… een klein natuurgebiedje voor de deur.

Gasterij Landschot

Landschot
Landschot
Landschot

Gasterij Landschot biedt gastvrijheid, rust, beleving in een natuurlijke, landschappelijke omgeving. Tijdens een goed ontbijt, met gebruik van hoofdzakelijk streekproducten, proeft u bovenal de Kempische sfeer. De wellnessliefhebber kan genieten van NatuurSpa, waar men heerlijk kan ontspannen in een mooie rustieke omgeving en waar men bijzondere behandelingen kan ondergaan.

Eerlijke, fijne ingerichte kamers wachten op je komst. Geniet van de luxe waarmee we de gast in onze gasterij graag verwennen. De kamers ademen dezelfde rust uit als de prachtige omgeving. Regendouches, luxe bedden met heerlijk beddengoed van Egyptisch katoen, fijne houten vloeren, alles klopt.