Ker 2018

1ste en 2de Kerstdag

Geachte gast, een mooie gastronomische periode breekt aan
waarin wij u graag verwelkomen voor een smaakvolle ervaring.

4 of 5 gangen lunch

Voor beide kerstdagen bieden wij u voor de lunch een bijzonder vier of vijf-gangen kerstmenu aan voor respectievelijk € 49,50 en € 57,50

Gaarne bij de reservering kenbaar maken hoeveel gangen u en uw gasten willen gebruiken.

Aanvang kerstlunch vanaf 12.00 uur. Ons restaurant is voor de lunch geopend tot 16.00 uur. Na 16.00 uur gaan wij weer hard aan het werk om alles voor het diner voor te bereiden.

6 gangen Diner

Op beide kerstavonden serveren wij het zes gangen kerstmenu voor € 75,00. Voor het diner ontvangen we u graag om 19.00 uur of in een tijdsbestek van ongeveer 30 minuten na 19:00 uur.

Hieronder vindt u de door ons samengestelde menu’s.






Voor kinderen kunnen wij het menu in kleinere porties serveren of in overleg een ander menu samenstellen,
zodat ze toch gezellig mee kunnen eten. Voor vegetariërs maakt onze keukenbrigade graag een passend kerstmenu.

U mag te allen tijde overige eet- dieetwensen aan ons kenbaar maken.
Als wij hiervan op voorhand op de hoogte zijn is het prettiger i.v.m. de voorbereidingen.

 

Reserveer op tijd!

Wij verzoeken u voor de kerstdagen tijdig te reserveren via
040 2022011, email of het reserveerformulier

Graag begroeten wij u bij Restaurant Vandeijck.

Reserveer direct

Het team van Vandeijck wenst u en uw naasten prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en culinair 2019 toe.

 

Kerstdiner

19.00 uur ontvangst met een diversiteit aan arrivéhapjes en amuses

Fris gemarineerde tonijnfilet met gebrande kumato & crispy tomaat,
IJslandse yoghurt- hangop en rode Quinoa

Kort gepocheerde Black Angus ossenhaas met gember-sjalotvinaigrette,
boswortel en ganzenlever-foiesabi

Zeeduivelstaart gelakt met kalfsreductie, 64°C eidooier, paddenstoelen
en oesterzwam-jus, karnemelkstamper met piccalilly-bitterballetje

Zwartpoot hoender met parelgort en koolrabi, krokant van gevogelte,
zwarte truffel en crème-saus van gebruneerd karkas

Hertenrug-filet & hertenpeper met crispy filo, mierikswortel,
klaverzuring en bloemkoolnerf met een krachtige eigen jus

- pré dessert -

Vandeijcks chocolade kerstbal gevuld met mousse,
gelei en parels van mandarijn, honing-kamillecrème en yoghurt sorbetijs

€ 75,-

Reserveer direct