Inschrijven voor de Vandeijck nieuwsbrief

arrangement Vandeijck

van lunchmenu tot 9 gangen

arrangement Vandeijck

wisselt met de seizoenen

arrangement Vandeijck

onze dranken, gebak en knabbels

De kaart

Voor- & Tussengerechten

Roodbaars

marbré dille & algen / bronze venkel / zilte plantjes / kaffir citrus sorbet € 17,50

Clare Valley, Australisch rund Rib Fingers

gerookt met beukenhout / gepofte amaranth / blauwe bes / citroentijm / mergbotje € 17,00

Kreeft

vanille- boswortel / pomelo / yuzu / dragon uit eigen tuin / + séparé bisgue d’homard € 19,50

Bouillabaisse - warm -

jonge aardappel / saffraan / lente-ui / rouille / rivierkreeft / krokant brood € 16,50

Vis- & vleesbereidingen

Tarbot

gepocheerd in viltwier-jus / koolrabi / artisjok / algenboter-mousseline € 28,50

Franse boerderij Hubel duif (regio 85, Vendée)

saus gerookte venkel / polenta-croquetje met gekonfijt boutje / zoete aardappel € 27,00

Canadian Red Angus runderlende

zilverui-crème / Koningshoeve Trappist / tamarinde / met wei gegaard krieltje € 25,50

Suplement

Huisgemaakte verse frieten € 3,50

 

Voor eventuele vragen omtrent allergenen kunt u terecht bij het bedienend personeel. Voor gezelschappen vanaf 7 personen vragen wij u om een keuze uit de menu’s te nemen. Gardy en zijn brigade danken u voor uw medewerking.

Desserts

Abrikoos

yoghurt- mousse & ijs / suiker- glasplaatje / gember / verse abrikozen € 11,00

Komkommer

tarwegraspoeder / tonic sorbetijs / Willems Gin / munt & verbena € 11,00

Kers & Foie

meringue / Szechuan bloempeper / zuurtjes sorbet / rode wijn azijn € 16,50

kazen -internationaal "Boerderij Lindenhoff" & regionaal "De Ruurhoeve"-

maak een keuze uit het zorgvuldig gekozen assortiment op onze kaaskaart € 15,00

 

Voor eventuele vragen omtrent allergenen kunt u terecht bij het bedienend personeel.