Kerstlunch

12.00 uur ontvangst met 3 amuses

  • Japans Wagyu rund & sashimi tonijn met rode appel, ssamjang-gel, radijs, boomtomaat en gepofte amaranth
  • Pietermanfilet met gerookte boter, duindoorn-langoustinejus, pompoen-wortelcompote en yuzu-parels
  • Kabeljauw & Coquille met zwarte quinoa, knolselder-taugécrème, gele oesterzwam, gel van gele rozijn en cashewnoten-crumble
  • Kalfswang met ganzenlever, koolrabi, gelei van peer met wasabi, mungboontjes en bosui-bieslookolie
  • Eendenborst, Frans Barbarie AOC, jus canard, croQboutjes, rodekool-krokant met zilverui en apple blossom
  • – pré dessert –
  • Vijgen met Catalaanse Ratafia likeur-ganache, granité van vijg, yoghurtschotsen, kwarkijs en gel van bloedsinaasappel
  • Zes gangen € 91,-
  • Vijf gangen € 79,-

    hierbij vervalt het gerecht "Kalfswang met ganzenlever"

  • Begeleidende wijnen € 8,50

    Van onze sommelier, per glas

  • Voor kinderen kunnen wij het menu in kleinere porties serveren of in overleg een ander menu samenstellen, zodat ze toch gezellig mee kunnen eten.
  • Voor vegetariërs maakt onze keukenbrigade graag een passend kerstmenu. U mag te allen tijde overige eet- dieetwensen aan ons kenbaar maken. Als wij hiervan op voorhand op de hoogte zijn is het prettiger ivm de voorbereidingen.
  • Wilt u zo vriendelijke zijn om in het reserveerformulier aan te geven  hoeveel gangen u en uw gasten willen gebruiken.

Kerstdiner

19.00 uur ontvangst met 3 amuses 

  • Japans Wagyu rund & sashimi tonijn met rode appel, ssamjang-gel, radijs, boomtomaat en gepofte amaranth
  • Pietermanfilet met gerookte boter, duindoorn-langoustinejus, pompoen-wortelcompote en yuzu-parels
  • Kabeljauw & Coquille met zwarte quinoa, knolselder-taugécrème, gele oesterzwam, gel van gele rozijn en cashewnoten-crumble
  • Kalfswang met ganzenlever, koolrabi, gelei van peer met wasabi, mungboontjes en bosui-bieslookolie
  • Eendenborst, Frans Barbarie AOC, jus canard, croQboutjes, rodekool-krokant met zilverui en apple blossom
  • – pré dessert –
  • Vijgen met Catalaanse Ratafia likeur-ganache, granité van vijg, yoghurtschotsen, kwarkijs en gel van bloedsinaasappel
  • Zes gangen € 91,-
  • Begeleidende wijnen € 8,50

    Van onze sommelier, per glas

  • Voor kinderen kunnen wij het menu in kleinere porties serveren of in overleg een ander menu samenstellen, zodat ze toch gezellig mee kunnen eten.
  • Voor vegetariërs maakt onze keukenbrigade graag een passend kerstmenu. U mag te allen tijde overige eet- dieetwensen aan ons kenbaar maken. Als wij hiervan op voorhand op de hoogte zijn is het prettiger ivm de voorbereidingen.

Telefoon en whatsapp