Kerstlunch

12.00 uur ontvangst met 3 amuses

  • Kreeftenstaart uit de wateren rond Nova Scotia, trahana ‘salade’, rouille met rauwe radijs en gel van pink peppercorn
  • Fjordcod-filet met geweckte zwarte truffel, Mimosa vinaigrette, beurre- blanc & noisette met oesterzwam
  • Parelhoender-filet met structuren van wortel, chilli-crunch, geroosterde gevogeltejus & bladgoud
  • Kalfsstaart 72 hrs gegaard, konfijte aardappel, gereduceerde bouillon, eekhoorntjesbrood-custard en maltkrokant
  • Canadese grainfed AAA+ tournedos, runderjus-reductie, knolselder, olijf-crisp met zwarte bes en eendenlever
  • – pré dessert –
  • Dennenappel & chocolade met interieur van Japanse yuzu en cranberry, ingelegde cranberry’tjes met forest honey en moerbei
  • Zes gangen € 95,-
  • Vijf gangen € 84,-

    hierbij vervalt het gerecht met parelhoender & bladgoud.

  • Begeleidende wijnen € 8,75

    Van onze sommelier, per glas

  • Voor kinderen kunnen wij het menu in kleinere porties serveren of in overleg een ander menu samenstellen, zodat ze toch gezellig mee kunnen eten.
  • Voor vegetariërs maakt onze keukenbrigade graag een passend kerstmenu. U mag te allen tijde overige eet- dieetwensen aan ons kenbaar maken. Als wij hiervan op voorhand op de hoogte zijn is het prettiger ivm de voorbereidingen.
  • Wilt u zo vriendelijke zijn om in het reserveerformulier aan te geven  hoeveel gangen u en uw gasten willen gebruiken.

Kerstdiner

19.00 uur ontvangst met 3 amuses 

  • Kreeftenstaart uit de wateren rond Nova Scotia, trahana ‘salade’, rouille met rauwe radijs en gel van pink peppercorn
  • Fjordcod-filet met geweckte zwarte truffel, Mimosa vinaigrette, beurre- blanc & noisette met oesterzwam
  • Parelhoender-filet met structuren van wortel, chilli-crunch, geroosterde gevogeltejus & bladgoud
  • Kalfsstaart 72 hrs gegaard, konfijte aardappel, gereduceerde bouillon, eekhoorntjesbrood-custard en maltkrokant
  • Canadese grainfed AAA+ tournedos, runderjus-reductie, knolselder, olijf-crisp met zwarte bes en eendenlever
  • – pré dessert –
  • Dennenappel & chocolade met interieur van Japanse yuzu en cranberry, ingelegde cranberry’tjes met forest honey en moerbei
  • Zes gangen € 95,-
  • Begeleidende wijnen € 8,75

    Van onze sommelier, per glas

  • Voor kinderen kunnen wij het menu in kleinere porties serveren of in overleg een ander menu samenstellen, zodat ze toch gezellig mee kunnen eten.
  • Voor vegetariërs maakt onze keukenbrigade graag een passend kerstmenu. U mag te allen tijde overige eet- dieetwensen aan ons kenbaar maken. Als wij hiervan op voorhand op de hoogte zijn is het prettiger ivm de voorbereidingen.

Telefoon en whatsapp