Wat fijn dat we u weer mogen ontvangen, en wat fijn dat u er weer bent!

Het afgelopen jaar hebben we met ons team steeds nieuwe manieren gevonden om “Vandeijck” te kunnen blijven. Dit was zonder de inzet en de creativiteit van onze toppers nooit gelukt. We zijn dankbaar dat we ons team bij elkaar hebben kunnen houden, en dat is ons heel veel waard. De tekorten aan extra personeel zijn overal voelbaar, ook hier. De lange dagen onder druk eisen langzaam zijn tol bij ons team.

Daarom zijn we met ingang van zondag 25 juli voortaan 2 dagen per week gesloten. (zondag/maandag) 

Zonder de instroom van nieuwe mensen is er een punt is bereikt waarop we nieuwe manieren moeten vinden om onze kwaliteit te kunnen blijven bieden. We hebben samen hard gewerkt om Vandeijck op te bouwen, en dat blijven we doen. Dat mag u van ons verwachten, daar staan we samen voor. Maar wij gunnen ons team ook de tijd om bij te komen van het harde werken, en de kans om meer invulling te geven aan hun leven buiten Vandeijck. Alleen zo kunnen we er óók voor u zijn, met alle aandacht en liefde die u verdient.

Wij begrijpen dat we hiermee sommigen van u teleurstellen, en dat spijt ons heel erg! We hopen op uw begrip en begroeten u heel graag op een ander moment.

Gardy, Cathelijne & de rest van Team Vandeijck

Telefoon en whatsapp