Sinds 1 juni zijn we voor lunch open vanaf 12:00 uur en diner vanaf 17:00 uur

Voor vrijdagen en zaterdagen geldt een speciale diner-regeling:
We ontvangen onze gasten in 2 shifts en serveren uitsluitend menu Vandeijck (dus geen á la carte).
Om deze 2 shifts in goede banen te leiden hebben wij op onze hooizolder, boven de keuken, een speciale en zeer exclusieve ruimte ingericht voor aperitief- of  koffie & digestief. Bijzonder, fraai en uniek in de omgeving.

Shift 1
- Binnenkomst tussen 17:00 en 17:30 uur
- uitsluitend de mogelijkheid om 3 of 4 gangen menu Vandeijck te bestellen

Shift 2
- Binnenkomst tussen 19:30 en 20:30 uur
- uitsluitend de mogelijkheid om 5 of 6 gangen te dineren
(meer gangen in overleg en bij voorkeur aangeven bij de reservering)

 

onze kaarten

Ons menu wisselt met de inspiratie
en marktaanvoer van de keuken

'Menu Vandeijck'-gerechten
in groter volume, los te bestellen

onze dranken,
gebak en knabbels

Warme en koude lunchgerechten

A’la carte Vandeijck

- Menu Vandeijck gerechten in groter volume, los te bestellen -

Zeeuwse makreel

€ 19,00

kalfsstaart

€19,00

langoustine & zwezerik

€ 21,00 / € 32,50

Iberisch varken

€ 17,50 / € 27,50

lam

€ 19,00 / € 29,00

Dulcey ‘blonde’ chocolade

€ 12,50

dragon, ananas, witte chocolade, drop

€ 12,50

assortiment kaas

€ 14,50

dagvangst Zeeuwse visserij

€ 18,00 / € 27,50

Hollands rund

€ 20,00 / € 29,50


Voor de liefhebbers hebben we prachtig rundvlees
van Vleesch Atelier, beenhouder Frans Kaijser, in huis
welke bereid wordt met passend garnituur.