Gastronomie met Gevoel

Een moderne topkeuken waar kwaliteitsgerechten worden bereid met vakmanschap en passie. Een monumentaal pand waar de gastvrije, authentieke sfeer van weleer heerst. Een plek waar culinaire verwennerij, warmte en gezelligheid tot een uniek en bijzonder resultaat samensmelten. Een warm welkom bij restaurant Vandeijck in Riethoven, waar u kunt genieten van Gastronomie met Gevoel!

Restaurant Vandeijck is een bijzonder restaurant op het snijpunt van oud en nieuw, van klassiek en modern. In de aangename ambiance van onze monumentale boerderij mengt de sfeer van het verleden zich met het beste van onze tijd. Wij brengen u een rijke variatie van moderne versies van beproefde klassiekers met behulp van de nieuwste technieken en de mooiste producten uit de regio en de nieuwe wereld.

poppetjes_logo_los_alleVIER

Vacature
medewerker bediening / gastvrouw / gastheer

Vandeijck is op zoek naar een gastheer/gastvrouw om ons team compleet te maken met doorgroeimogelijkheden. Iemand met ervaring en een hart voor de horeca. Iemand die ervan geniet onze gasten in de watten te leggen, professioneel maar zeker hartelijk.

Heb jij oog voor detail en een passie voor gastronomie? Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze gasten blij naar huis gaan na een onvergetelijke lunch of diner? Dan zoeken we jou! Vaste vrije dagen zondag en maandag (4 daagse werkweek bespreekbaar)