Van 19 t/m 25 december serveren wij niet deze kaart maar uitsluitend het kerstmenu.
– taugé-merinque, Riethovense shii take, gel van witte ui
– artisjok, spek-kaantjes, peterselie-olie, sorbet zure bom
– ossenworst, groene mosterd, jalapenô, dille
Lengvis
Mexicaanse dragon, cactusvijg, anijschampignon, Cotija kaas
Dry aged Berkshire ham *
tomaat, chilipeper, haringkaviaar, Rijpelaal
Edelherttartaar ***
gerookte ganzenlever, tamarinde, Buenoleus, dooier
Dorade
aubergine, polenta, honing- appelciderazijn, kingkrab
Zeeuwse kokkels **
oxtail, N°621 garum, peer & aardpeer, kardemom
Galloway short rib 
48u gegaard, groene meloen, avocado, dadel, harissa
Franse boerderij eend
aardappelmochi, feta, paarse bloemkool, daikon
Ananas
kokosbiscuit, gin-komkommer, limoenconfit, ananasroomijs
en/of
Selectie van kazen
5 soorten, door ons geselecteerd met garnituur
Begeleidende, uitgelezen wijnen 
€ 8,50  p. glas
lengvis
€ 25,-
Dry aged Bershire ham & paling
€ 28,-
edelherttartaar & ganzenlever
€ 32,-
dorade & kingkrab
€ 25,- / 34,-
langoustine
€ 28,- / 39,-
kokkels & ossenstaart
€ 25,- / –
Galloway short rib
€ 23,- / 31,-
eend
€ 27,- / 35,-
ananas
€ 18,-
patisserie creatie van de dag
€ 16,-
assortiment kaas
€ 19,-
 
															met dank aan Het Mortelke