Heilbot
gerijpt in kombu, koolrabi, citroengrasbouillon, nori- kokoscrisp
Wagyu ***
Parmezaanschuim, eitje, olijf, toast Japanse Kagoshima-rund
Kreeft *
postelein, uien-granola, gistpoeder, gerookte kreeftenjus
Varken
truffelcustard, baconbouillon, aardappel, traag gegaard spiering
Kalf
bloemkool-kimchi, Aziatische peer, pistache, waterkers
Brood & kip ****
Appealing ice wine- brood / shared dining,
chicken wing, ganzenlever, krokant van kip, roomboter en espuma
Miso chocolade **
paardenbloemwortelijs, boekweit, hooi- melkcrunch
Komkommer
witte chocolade, dille, meloen, citroen & gin
of
Assortiment kazen
(i.p.v. de laatste 2 gangen bij een 8 of 7 gangen menu) –
door ons geselecteerd met garnituur
Begeleidende, uitgelezen wijnen
€ 7,50 p. glas
heilbot
€ 22,00
Wagyu
€ 25,00
kreeft
€ 24,00 / 35,00
varken
€ 20,00 / 27,00
kalf
€ 23,00 / 31,00
miso chocolade
€ 15,00
komkommer, citroen & gin
€ 15,00
patisserie creatie vd dag
€ 13,00
assortiment kaas
€ 17,00
Voor de liefhebbers hebben we prachtig rundvlees in huis
welke bereid wordt met passend garnituur.
Black Angus rund
€ 25,00 / € 33,00
Wagyu bms 11 striploin
bereidingstijd 25 minuten
€ 39,00 – hoofdgerecht bereiding
Dagvangst Zeeuwse visserij
€ 23,00 / € 29,00
Dorpsplein 4
5561 AV Riethoven
+31 (0)40 202 2011
info@restaurantvandeijck.nl
dinsdag t/m zaterdag:
lunch vanaf 12:00 uur
diner vanaf 17:30 uur
Ongeveer 4x per jaar ontvangt u onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en nieuws.