Ervaar het beste van Riethoven

Arrangementen met overnachting

Samen met Boutique Hotel Lytel Blue hebben we drie prachtige arrangementen samengesteld. Zo kunt u genieten van het beste wat Riethoven te bieden heeft.

Business trip?

Onze arrangementen zijn ook zeer geschikt voor de zakelijke gast. Overdag heeft u alle tijd voor uw zakelijke afspraken en na afloop staan wij voor u klaar. Daarnaast beschikken we ook over stijlvolle en goed uitgeruste ruimtes om uw zakelijke bijeenkomsten bij Vandeijck te organiseren. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Arrangement "Geniet"

Geniet van een heerlijk avondje bij Boutique hotel Lytel Blue en Restaurant Vandeijck. Maak ’s middags nog een rustgevende wandeling of fietstocht in de groene Kempen en geniet ’s avonds van een heerlijk 4-gangen diner bij Restaurant Vandeijck.

Hierna kom je heerlijk tot rust in de Blue Room van Boutique hotel Lytel Blue. Kijk vanuit het Swiss Sense bed nog een film op Netflix of ontspan onder de gouden regendouche in de moderne badkamer. Geniet ’s morgens van een heerlijk versbereid ontbijt om de dag weer goed te beginnen!  

• 4-gangen diner bij Restaurant Vandeijck, exclusief genoten dranken
• Overnachting in de Blue Room van Boutique hotel Lytel Blue inclusief ontbijt en welkomstdrankje

 • vanaf € 232,95

  voor 1 persoon

 • vanaf € 287,97

  voor 2 personen

Prijs is exclusief de tijdens het diner genoten dranken, deze worden na afloop afgerekend.

Arrangement "Ervaar"

Ervaar op een bijzondere manier de Riethovense gastvrijheid bij Boutique hotel Lytel Blue en Restaurant Vandeijck. Maak ’s middags nog een rustgevende wandeling of fietstocht in de groene Kempen en ervaar ’s avonds de heerlijke gastronomie tijdens een 6-gangen diner bij Restaurant vanDeijck.

Hierna kom je heerlijk tot rust in de Blue Room van Boutique hotel Lytel Blue. Kijk vanuit het Swiss Sense bed nog een film op Netflix of ontspan onder de gouden regendouche in de moderne badkamer. Ervaar ’s morgens het heerlijke versbereide ontbijt om de dag weer goed te beginnen!  

• 6-gangen diner bij Restaurant Vandeijck, exclusief genoten dranken
• Overnachting in de Blue Room van Boutique hotel Lytel Blue inclusief ontbijt en welkomstdrankje

 • vanaf € 235,41

  voor 1 persoon

 • vanaf € 331,97

  voor 2 personen

Prijs is exclusief de tijdens het diner genoten dranken, deze worden na afloop afgerekend.

Arrangement "Beleef"

Wil je de Riethovense gastvrijheid op zijn best ervaren? Boek dan arrangement ‘Beleef’. Maak ’s middags nog een rustgevende wandeling of fietstocht in de groene Kempen en beleef in de avond het beste van Restaurant Vandeijck met een 8-gangen menu inclusief Cava, wijnen, Vandeijck water, koffie en friandises. Sluit de dag af in luxe met een overnachting in de bijzondere Blue Suite van Boutique hotel Lytel Blue.

Een vrijstaand bad, gouden regendouche, een heerlijk bed van Swiss Sense met tv aan het voeteneind, een fijn zitje én mooi uitzicht over Riethoven, alles voor de ultieme beleving van een avondje uit. ’s Morgens wacht een heerlijk versbereid ontbijt op je zodat je weer klaar bent voor een nieuwe dag!  

• 8-gangen diner bij Restaurant Vandeijck inclusief Cava, wijnen, Vandeijck water, koffie en friandises
• Overnachting in de Blue Suite van Boutique hotel Lytel Blue inclusief ontbijt en welkomstdrankje

 • vanaf € 375,16

  voor 1 persoon

 • vanaf € 575,46

  voor 2 personen

Telefoon en whatsapp